Sascha Visser

Sascha Visser

Sascha Visser is presentator van Ziggosport en kreeg in juni zijn baby. Naar eigen zeggen wilde hij een bijzondere wagen voor zijn zoon en koos daarom voor UPPAbaby. De doorslag gaf hem vooral het gemak van de VISTA.

Hoe bevalt het vader zijn?
Ik vind het het mooiste wat er is. Het heeft mijn leven 180 graden gedraaid maar ik vind het alleen maar mooier geworden. Ik had nooit durven dromen dat het zo bijzonder zou zijn. Ik kan nog steeds niet geloven dat ik een kind op de wereld heb gezet.

Valt het je mee of tegen?
Het valt me 100% mee. Tuurlijk zijn er de gebroken nachten waarna er een lange werkdag op volgt maar ik mag niet klagen. Hij is kerngezond, lacht en hij houdt van voetbal 😉

Wat is het eerste dat je vertelt als men vraagt naar de eerste keer dat je je baby in levende lijve zag?!
Het meest bijzondere moment dat ik ooit heb meegemaakt. Daar lag hij dan ineens. 48 cm klein en dat is dan gewoon mijn kind. Ik heb vaak geprobeerd me voor te stellen hoe mijn kind eruit zou komen zien maar dat kan je natuurlijk nooit. Het mooiste is wel dat ik steeds meer van mezelf terug zie en dat is toch wel  heel bijzonder.

Hoe gaat het met de baby?
Met Jagger gaat het hartstikke goed gelukkig. Hij slaapt eindelijk weer een beetje door na lang last te hebben gehad van zijn doorkomende tandjes. Hij eet goed, lacht veel en is veel aan het kruipen. Ik ben erg trots op hem.

Waarom is Uppababy voor jou de perfecte keus geweest?
In eerste instantie vond ik het niet zo belangrijk wat voor kinderwagen wij moesten nemen. Totdat ik het prijskaartje hoorde heb ik me er niet mee bemoeid. Vrienden van ons hadden dezelfde wagen en zij waren er zeer over te spreken. Na hem te hebben getest hebben we hem gekocht en ik heb geen moment spijt gehad. We wonen op de eerste etage dus hij moest makkelijk inklapbaar zijn en dat is hij! Daarnaast komt het vaak goed uit dat er zo’n grote boodschappenbak onder zit want je neemt toch altijd meer mee dan je verwacht.

Wat vind je zo fijn aan de wagen?
Eigenlijk wat hierboven staat. De wagen ziet er mooi uit, hij is praktisch omdat hij eenvoudig ingeklapt wordt en je kan veel spullen meenemen. Mijn zoon slaapt er dagelijks in dus volgens mij vindt hij hem zelf ook fantastisch.

Waarom heb je gekozen voor deze kleur?
Ik vond het belangrijk een stoere donkere kleur te nemen omdat ik er zelf ook naar moet kijken en ik was bang voor vlekken. Nu ben ik erachter dat de vlekken makkelijk te verwijderen zijn maar ben toch blij met de kleur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.