Saskia Weerstand

Saskia Weerstand presenteert Zapplive en Willem Wever. Zij werd moeder en hoefde niet lang na te denken over haar eerste kinderwagen. Zij koos voor de VISTA. Waarom vertelt ze persoonlijk aan ons.

Hoe bevalt het moederzijn?
Het is heerlijk. Een eigen kind op de wereld zetten is het grootste geluk van de wereld. Tot nu toe is het één grote blauwe wolk, maar vraag me dat nog een keer als ie 18 is 😉

Valt het je mee of tegen?
Tot nu toe heel erg mee! Onze baby slaapt en eet heel goed. Dat zijn twee dingen die als het niet goed gaan je helemaal gek kunnen maken denk ik. De eerste nachten waren natuurlijk heel raar en wennen, maar al vrij snel had onze kleine een soort ritme waar wij heel gelukkig van worden.

Wat is het eerste dat je vertelt als men vraagt naar de eerste keer dat je je baby in levende lijve zag?
Ik vroeg volgens mij alleen maar aan de verloskundige; is ie echt van mij! En dat een paar keer achter elkaar. Ik kon niet geloven dat ie er eindelijk was. Toen ik hem echt goed kon bekijken had ik maar één conclussie. Ik heb de mooiste baby van de wereld op de aardbol gezet!

Hoe gaat het met de baby?
Super goed! Hij is zo chill! Hij is nu nog maar net twee weekjes oud, maar hij groeit als kool en wij genieten zo intens van ‘m.

Waarom is UPPAbaby voor jou de perfecte keus geweest?
De wagen is heel erg wendbaar! We hebben met meerdere wagens gereden, maar er was er geen één zo soepel als de Uppababy. En daarnaast vind ik het zo handig dat er veel opbergruimte is onder de wagen. Boodschappen doen is echt ideaal. Met de zelfscanner door de supermarkt, alles direct onderin de wagen en zo door naar huis. Complete pakken luiers, dagelijkse boodschappen, mama’s shopaholic uitspattingen, alles past erin.

Verder is hij zo gemakkelijk te bedienen. De reiswieg klik je er gemakkelijk af en de complete wagen past heel goed in de kofferbak (Seat Ibiza).
Wat vind je zo fijn aan de wagen?
Alles! Gemakkelijk in en uit te klappen, rijdt soepel, ziet er stoer uit en heeft dus heel veel opbergruimte. Ook in de toekomst lijkt het me handig dat broertjes en zusjes in 1 wagen passen zonder allerlei extra opzetstukken.

Waarom heb je gekozen voor deze kleur?
Ik twijfelde heel erg tussen blauw/groen en wit. Beide heel mooi, maar de witte heeft toch gewonnen. Wit in combinatie met de bruin leren handvaten is gewoon heel mooi. Ook is de stof goed te reinigen. Tot nu toe hebben we onze zoon nog niet horen klagen over zijn bolide 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *